Dr. Mihalec Gábor

pár-és családterapeuta
nemzetközi előadó, tréner,
párkapcsolati sikerkönyvek szerzője

Kapcsolat, meghívás előadásra

100
előadás évente!
500
elégedett pár!
3
bestseller!
6000
hírlevél olvasó!

A sikeres párkapcsolat nem a véletlen műve. 
Legyen Ön is tudatos kapcsolatépítő!

"Minden kapcsolatnak két változata van. Az egyik az, amit jelenleg látunk belőle, a másik pedig az a rejtett verzió, amivé egy kis odafigyeléssel válhatna. Amióta felismertem, mennyi eszköz van a kezünkben a szeretetkapcsolataink jobbá tételére, élethivatásommá tettem, hogy ennek lehetőségeit kutassam és tanítsam. Az elmúlt években több mint 10 országban tartottam előadásokat 3 nyelven. Itthon olyan teltházas rendezvényeken adhattam elő, mint a Nyitott Akadémia, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, vagy a Ketten Együtt Nap. Nem beszélve a számtalan önkormányzati, egyházi és kultúrházi helyszínről, ahol kapcsolati kultúrát oktathattam."

 

 

AKTUÁLIS rendezvények

 

Gyűrű-kúra wellness hétvége, februás 10-12 és 17-19. Részletek, regisztráció: www.gyuru-kura.hu
Gyűrű-kúra házasságra készülőknek, február 24-26. Részletek, regisztráció: www.gyuru-kura.hu
PREPARE/ENRICH tanácsadói képzés, március 23. Részletek, regisztráció: www.kettenegyutt.hu
Gottman módszer – képzés szakembereknek, március 28. Részletek, regisztráció: www.kettenegyutt.hu
Társat akarok! Szinglitréning, április 2. Részletek, regisztráció: www.tarsatakarok.hu
Kiemelkedően hatékony családok 7 szokása, május 15-16. Részletek hamarosan
Egynapos Gyűrű-kúra, május 28. Részletek, regisztráció: www.gyuru-kura.hu
PREPARE/ENRICH tanácsadói képzés, szeptember 28. Részletek, regisztráció: www.kettenegyutt.hu
Intimitástréning, október 8. Részletek, regisztráció: www.intimitastrening.hu

 Megjelent bestsellerek

Bővebb információ valamint megrendelhető a WEBSHOP-ban ITT >

 

Gyűrű-kúráról írták:

testimonial

Prof. Dr. Bagdy Emőke (pszichológus)
 
„Nagy örömmel üdvözlöm ezt a hiánypótló kézikönyvet. Azt tanítja, hogyan vigyázzanak párkapcsolatukra, valamint okosít, tudatosít olyan dolgokban is, amelyekre spontán nem is gondolnánk, csak akkor, amikor már konfliktusként feszíti a kapcsolatot. Különösen magával ragadó az ajánlások pozitív pszichológiai szemlélete.”

  

testimonial

„Ez a könyv okos, szakmailag hiteles – ugyanakkor elegáns stílusban megírt, érdekfeszítő munka. Minden rászorulónak – és azoknak is, akik még nem tudják, hogy rászorulnak – hathatós segítséget nyújthat abban, hogy házasságuk válságos pillanatait ’épségben’ átvészeljék, és időben induljanak el együtt – kéz a kézben – a lejtőn...fölfelé!”

 

testimonial

„Két ember – édesapánk és édesanyánk – szerette egymást. Így születtünk. De nincs szeretet-hormonunk, gyógyszer sincs a szeretetlenség ellen. Tanulnunk kell ezt a mennyei tudományt, ’gyűrű-kúrára’ van szükségünk. Ez a könyv lehet az útikalauzunk. Házasok és még nem házasok megtanulhatják belőle az élet legnagyobb titkát.”

 

testimonial

“Gratulálok a nagyszerű munkához. Megtisztelő, hogy a PREPARE/ENRICH-et használták a hatékonyságvizsgálathoz. Örömmel tekintek előre a további közös munkára.”

 

testimonial

“Eddig ahhoz szoktunk hozzá, hogy Amerikából indulnak el koncepciók, amelyeket Európába visznek és ott is sikerrel alkalmaznak. Most megfordult a kocka. A Gyűrű-kúra olyan magyar termék, amely méltó arra, hogy megismerjék Amerikában és az egész világon.”

 


Néhány cím az előadásaimból Nem, nem a hajszárítóra gondoltam, hanem a kapcsolatára. Meddig kell kitartani egy akadozó kapcsolatban és mikor jött el az a pillanat, amikor venni kell a kalapot és futni? Hogyan lehet helyreállítani egy megingott kapcsolatot? Nehéz kérdések, őszinte válaszok!

 Az előadás során végigjárjuk azokat az állomásokat, amelyeket minden pár megtapasztal a közös élete során és amelyek ismerete a válások felét okafogyottá tenné. Mindent elkövetek, hogy a tanulságok átmenjenek, még az is lehet, hogy a végén dalra fakadok...

 Hogyan előzzük meg a hűtlenséget akkor, amikor még eszünkbe sem jutott? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a szerelmi életünk évtizedekig inspiráló és beteljesítő maradjon? Apró trükkök, amelyek nagyot változtatnak a szemléletén és segítenek, hogy ne múljon el az a bizonyos szikra!

 Hogyan tudnak a titkos ügynökök annyi mindenre figyelni egyszerre? Hogyan lehet előre kiszámítani egy ember reakcióit és úgy viszonyulni hozzá, hogy a kívánt végeredmény jöjjön ki? Hogyan lehetek 100%-osan jelen az „itt és most“-ban? Vigyázat: ezekért a technikákért néhány száz éve még máglyára küldtek volna!

 "Minden kapcsolat más, ezért törvényszerű, hogy másként is működik. Ami az egyiknek jó, az a másiknak nem biztos, hogy bejön." – vallják sokan. Ám a kutatások mást mutatnak. Vannak egyetemes törvényszerűségek, elvek, amelyek minden kapcsolatra egyformán érvényesek. A baj csak az, hogy nem mindenki ismeri ezeket. Az előadáson átadom a kulccsomót, amellyel biztosan megtalálja az utat párja szívéhez – és a tartós, boldog kapcsolathoz.

 Tényleg az a nagy kérdés, hogy ki vigye le a szemetet, vagy többről van szó? A "Leviszed a szemetet?" kérdés mögött gyakran sokkal mélyebb tartalom húzódik meg. Valójában azt akarta kérdezni: "Fontos vagyok neked?" "Egy csapatban játszol velem?" "Még mindig szeretsz engem?". Az előadásban bemutatom az utat a kimondott kérdéstől a lélek mélyén lapuló vágyik, és adok néhány eszközt arra is, hogy egy túlfűtött helyzetet átlásson és úgy oldjon meg, hogy abból mindketten győztesen kerüljenek ki.

 A konfliktusok akkor vadulnak el, amikor legalább az egyik fél eléri a "Pukkadj meg!" pontot, azt a pilanatot, amikor elönti a fejét az indulat és "most már minden mindegy" alapon ráborít mindent a párja fejére. Hogyan ismerjük fel ezt a pontot mielőtt még visszafordíthatatlanul magával sodorna bennünket? Hogyan hűtsük le magunkat, amikor úgy érezzük, sarokba szorítottak? Hogyan hozzuk le a plafonról a társunkat, mielőtt még robbanna? Olyan módszereket árulok el, amelyek terápiás helyzetekben sokszor többször előztek már meg vulkánkitörést.

 
Nézze meg Gábor néhány korábbi előadását! 

 Hogyan előzzük meg a hűtlenséget akkor, amikor még eszünkbe sem jutott? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a szerelmi életünk évtizedekig inspiráló és beteljesítő maradjon? Apró trükkök, amelyek nagyot változtatnak a szemléletén és segítenek, hogy ne múljon el az a bizonyos szikra!

 

Vélemények

Akik már igénybe vették Gábor szaktudását:

TV/RÁDIÓ:

               

ÚJSÁG:   

             

RENDEZVÉNY:

   

EGYHÁZ:

     

 

cookie --