Dr. Mihalec Gábor

pár-és családterapeuta
nemzetközi előadó, tréner,
párkapcsolati sikerkönyvek szerzője

Kapcsolat, meghívás előadásra

100
előadás évente!
500
elégedett pár!
3
bestseller!
6000
hírlevél olvasó!

A sikeres párkapcsolat nem a véletlen műve. 
Legyen Ön is tudatos kapcsolatépítő!

"Minden kapcsolatnak két változata van. Az egyik az, amit jelenleg látunk belőle, a másik pedig az a rejtett verzió, amivé egy kis odafigyeléssel válhatna. Amióta felismertem, mennyi eszköz van a kezünkben a szeretetkapcsolataink jobbá tételére, élethivatásommá tettem, hogy ennek lehetőségeit kutassam és tanítsam. Az elmúlt években több mint 10 országban tartottam előadásokat 3 nyelven. Itthon olyan teltházas rendezvényeken adhattam elő, mint a Nyitott Akadémia, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, vagy a Ketten Együtt Nap. Nem beszélve a számtalan önkormányzati, egyházi és kultúrházi helyszínről, ahol kapcsolati kultúrát oktathattam."

 

 

AKTUÁLIS rendezvények

 

Gyűrű-kúra wellness hétvége, februás 10-12 és 17-19. Részletek, regisztráció: www.gyuru-kura.hu
Gyűrű-kúra házasságra készülőknek, február 24-26. Részletek, regisztráció: www.gyuru-kura.hu
PREPARE/ENRICH tanácsadói képzés, március 23. Részletek, regisztráció: www.kettenegyutt.hu
Gottman módszer – képzés szakembereknek, március 28. Részletek, regisztráció: www.kettenegyutt.hu
Társat akarok! Szinglitréning, április 2. Részletek, regisztráció: www.tarsatakarok.hu
Kiemelkedően hatékony családok 7 szokása, május 15-16. Részletek hamarosan
Egynapos Gyűrű-kúra, május 28. Részletek, regisztráció: www.gyuru-kura.hu
PREPARE/ENRICH tanácsadói képzés, szeptember 28. Részletek, regisztráció: www.kettenegyutt.hu
Intimitástréning, október 8. Részletek, regisztráció: www.intimitastrening.hu

 Megjelent bestsellerek

Bővebb információ valamint megrendelhető a WEBSHOP-ban ITT >

 

Gyűrű-kúráról írták:

testimonial

Prof. Dr. Bagdy Emőke (pszichológus)
 
„Nagy örömmel üdvözlöm ezt a hiánypótló kézikönyvet. Azt tanítja, hogyan vigyázzanak párkapcsolatukra, valamint okosít, tudatosít olyan dolgokban is, amelyekre spontán nem is gondolnánk, csak akkor, amikor már konfliktusként feszíti a kapcsolatot. Különösen magával ragadó az ajánlások pozitív pszichológiai szemlélete.”

  

testimonial

„Ez a könyv okos, szakmailag hiteles – ugyanakkor elegáns stílusban megírt, érdekfeszítő munka. Minden rászorulónak – és azoknak is, akik még nem tudják, hogy rászorulnak – hathatós segítséget nyújthat abban, hogy házasságuk válságos pillanatait ’épségben’ átvészeljék, és időben induljanak el együtt – kéz a kézben – a lejtőn...fölfelé!”

 

testimonial

„Két ember – édesapánk és édesanyánk – szerette egymást. Így születtünk. De nincs szeretet-hormonunk, gyógyszer sincs a szeretetlenség ellen. Tanulnunk kell ezt a mennyei tudományt, ’gyűrű-kúrára’ van szükségünk. Ez a könyv lehet az útikalauzunk. Házasok és még nem házasok megtanulhatják belőle az élet legnagyobb titkát.”

 

testimonial

“Gratulálok a nagyszerű munkához. Megtisztelő, hogy a PREPARE/ENRICH-et használták a hatékonyságvizsgálathoz. Örömmel tekintek előre a további közös munkára.”

 

testimonial

“Eddig ahhoz szoktunk hozzá, hogy Amerikából indulnak el koncepciók, amelyeket Európába visznek és ott is sikerrel alkalmaznak. Most megfordult a kocka. A Gyűrű-kúra olyan magyar termék, amely méltó arra, hogy megismerjék Amerikában és az egész világon.”

 


Néhány cím az előadásaimból Mit tegyek az autóval, amikor már 200.000 kilométert lefutott? Javíttassam, vagy inkább adjam el és vegyek egy újat? Mit tegyek a házasságommal 15-20 év után? Évtizedek óta ugyanaz a rutin, ugyanaz a ház, ugyanaz a társ... Be kell érnem a középszerűen elviselhetővel, vagy tartogat még az élet valami bizsergetően újat a számomra?

 Tényleg az a nagy kérdés, hogy ki vigye le a szemetet, vagy többről van szó? A "Leviszed a szemetet?" kérdés mögött gyakran sokkal mélyebb tartalom húzódik meg. Valójában azt akarta kérdezni: "Fontos vagyok neked?" "Egy csapatban játszol velem?" "Még mindig szeretsz engem?". Az előadásban bemutatom az utat a kimondott kérdéstől a lélek mélyén lapuló vágyik, és adok néhány eszközt arra is, hogy egy túlfűtött helyzetet átlásson és úgy oldjon meg, hogy abból mindketten győztesen kerüljenek ki.

 "Minden kapcsolat más, ezért törvényszerű, hogy másként is működik. Ami az egyiknek jó, az a másiknak nem biztos, hogy bejön." – vallják sokan. Ám a kutatások mást mutatnak. Vannak egyetemes törvényszerűségek, elvek, amelyek minden kapcsolatra egyformán érvényesek. A baj csak az, hogy nem mindenki ismeri ezeket. Az előadáson átadom a kulccsomót, amellyel biztosan megtalálja az utat párja szívéhez – és a tartós, boldog kapcsolathoz.

 Hogyan előzzük meg a hűtlenséget akkor, amikor még eszünkbe sem jutott? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a szerelmi életünk évtizedekig inspiráló és beteljesítő maradjon? Apró trükkök, amelyek nagyot változtatnak a szemléletén és segítenek, hogy ne múljon el az a bizonyos szikra!

 Az előadás során végigjárjuk azokat az állomásokat, amelyeket minden pár megtapasztal a közös élete során és amelyek ismerete a válások felét okafogyottá tenné. Mindent elkövetek, hogy a tanulságok átmenjenek, még az is lehet, hogy a végén dalra fakadok...

 Nem, nem a hajszárítóra gondoltam, hanem a kapcsolatára. Meddig kell kitartani egy akadozó kapcsolatban és mikor jött el az a pillanat, amikor venni kell a kalapot és futni? Hogyan lehet helyreállítani egy megingott kapcsolatot? Nehéz kérdések, őszinte válaszok!

 A konfliktusok akkor vadulnak el, amikor legalább az egyik fél eléri a "Pukkadj meg!" pontot, azt a pilanatot, amikor elönti a fejét az indulat és "most már minden mindegy" alapon ráborít mindent a párja fejére. Hogyan ismerjük fel ezt a pontot mielőtt még visszafordíthatatlanul magával sodorna bennünket? Hogyan hűtsük le magunkat, amikor úgy érezzük, sarokba szorítottak? Hogyan hozzuk le a plafonról a társunkat, mielőtt még robbanna? Olyan módszereket árulok el, amelyek terápiás helyzetekben sokszor többször előztek már meg vulkánkitörést.

 Hogyan tudnak a titkos ügynökök annyi mindenre figyelni egyszerre? Hogyan lehet előre kiszámítani egy ember reakcióit és úgy viszonyulni hozzá, hogy a kívánt végeredmény jöjjön ki? Hogyan lehetek 100%-osan jelen az „itt és most“-ban? Vigyázat: ezekért a technikákért néhány száz éve még máglyára küldtek volna!

 
Nézze meg Gábor néhány korábbi előadását! 

 Hogyan előzzük meg a hűtlenséget akkor, amikor még eszünkbe sem jutott? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a szerelmi életünk évtizedekig inspiráló és beteljesítő maradjon? Apró trükkök, amelyek nagyot változtatnak a szemléletén és segítenek, hogy ne múljon el az a bizonyos szikra!

 

Vélemények

Akik már igénybe vették Gábor szaktudását:

TV/RÁDIÓ:

               

ÚJSÁG:   

             

RENDEZVÉNY:

   

EGYHÁZ:

     

 

cookie --