A család erőforrásai

Gyűrű-kúra wellness hétvége
október 18-20 között Vecsésen,
a Stáció Wellness Hotelben

Humánerőforrás menedzsment, krízisintervenció, költségvetés készítés, gazdálkodás, egészségfejlesztés, stratégiakészítés, kockázatkezelés, kárfelmérés, rendszerfejlesztés...

Nem, ez nem valamelyik egyetem reklámanyaga a választható szakokról, hanem azoknak a kompetenciáknak a szerény felsorolása, amelyekre mindenkinek szüksége van, aki családod működtet.

Hogyan feleljünk meg ennyi kihívásnak?

Hogyan kezeljünk kiegyensúlyozottan ennyi (egymásnak gyakran ellentmondó) elvárást?

Hogyan kezeljük a pénzt, hogy ne ellenünk, hanem értünk dolgozzunk?

Hogyan maradjunk egyenrangúak akkor is, ha eltérő a bevitt tőke százalékaránya?

Hogyan egyensúlyozzunk a Mi és az ÉN idő között?

Mit tesz hozzá a hitem és az értékrendem a teherbírásomhoz?

Mihez nyúljak, ha minden kötél szakad?

Elevenbe vágó kérdések és hiteles, kipróbált, őszinte válaszok. Ezekre számíthatsz a hétvégén!

És persze pihenésre, barátságra, feltöltődésre, wellnessre, és finom... nagggyyyon finom ételekre!

Időpont: 2019. október 18-20.

A rendezvény pénteken 17 órakor kezdődik (regisztráció 16 órától) és vasárnap 14 órakor ér véget.

Helyszín: Stáció Wellness Hotel (2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.)

Zárt körű rendezvény!

Na jó, nem teljesen, de majdnem.

A hétvégét elsősorban azoknak a pároknak szervezzük, akik az elmúlt években már részt vettek hasonló rendezvényeken. Szeretnénk lehetőséget adni a kisebb létszámú találkozásra, barátkozásra, beszélgetésre. Ezért a hétvégére maximum 15 párt fogadunk.

Szeged, Mihalec Gábor párterapeuta.
Fotó: Frank Yvette
A hétvége szervezője és előadója,

Dr. Mihalec Gábor

ismerős már a Gyűrű-kúra résztvevői számára.

Gábor párterapeutaként és párkapcsolati sikerkönyvek szerzőjeként népszerű nemcsak Magyarországon, de nemzetközi színtéren is (2019-ben előadásokat tartott Horvátországban, Svájcban, Montenegróban, Olaszországban, Norvégiában, Ukrajnában, Romániában és az Egyesült Arab Emírségekben; könyvei eddig 8 nyelven jelentek meg).
24 éve él boldog házasságban Dórival. Együtt egyengetik két gyermekük (Viktor, 21 és Bogi, 17) életútját.

andrea

Mihalec Gábor mellett Szabóné Harangozó Andrea is tart előadást. Andrea a segítő szakmák széles spektrumában kiemelkedő teljesítményt tett már az asztalra. Évekig volt nevelési tanácsadó igazgatója, tanácsadó szakpszichológus, korai fejlesztő, családterapeuta. Emellett főiskolai óraadó, számos tankönyv, szakfolyóirat cikk, és tájékoztató füzet szerzője. Munkájáért minisztériumi kitüntetésben is részesült.

A legszélsőségesebb élethelyzetekből mutatott már kiutat családoknak. Ám nemcsak szakmai kvalitásai miatt hívtuk meg a hétvégére. Andrea nagyon hiteles feleség, férjével Csabával együtt két felnőtt fiú szülei. Az erőforrásokról pedig nagyon sokat tudnak, mert az elmúlt 3 évben sikerrel küzdöttek meg együtt Andrea rákbetegségével. Erről a tapasztalatról is leplezetlen őszinteséggel fognak beszámolni a hétvégén. Ők tényleg tudják, mihez lehet nyúlni, ha minden kötél szakad.

Villámcoaching.

Ilyen még sosem volt!

 

Mivel kis létszámú rendezvény lesz, így szombat este különös lehetőséget kínálunk a résztvevőknek.
15 perces blokkokban az erre vállalkozó párok megoszthatják valamely családi élettel kapcsolatos kihívásukat az előadókkal és a csoporttal.

Gábor és Andrea vezetésével megpróbáljuk a lehető legtöbb és leghatékonyabb megoldásokat összegyűjteni az adott problémára.

(Bátran készüljetek előre! Bármit elő lehet venni: gyereknevelés, anyósszelídítés, pénzkezelés…)

 

A rendezvény díja:

170.000 Ft páronként

Az ár minden költséget tartalmaz (szállás, étkezés, wellness, előadásokon való részvétel, munkafüzet, frissítők és kávé a szünetekben). Pluszban csak a külön megrendelt étel- és italfogyasztás kerül felszámolásra, amit kicsekkoláskor mindenki magának rendez.

Jelentkezési határidő: Nincs. A korlátozott létszám miatt érdemes mielőbb lefoglalni a helyeteket. Aki halogat, lemarad.

A regisztráció csak 30.000 forint előleg átutalásával együtt
érvényes! A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben tudjátok kifizetni (kártyás fizetésre sajnos nem lesz lehetőség).

Az előleget kérlek küldd a 11773353-01319325 OTP bankszámlára (kedvezményezett: Dr. Mihalec Gábor). A közleménybe írd be a neved és a “Gyűrű-kúra wellness, 2019 október” címet!

Ha mégsem tudnátok eljönni, a részvételt átruházhatjátok másra! Lemondás vagy meg nem jelenés esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni.

Már csak néhány kattintásra vagy attól, hogy részt vegyetek az eseményen!


Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot és biztosítsd a helyeteket!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Társad vezetékneve:*
Társad keresztneve:*
Postai cím:*
Számlázási cím:
Átutaltátok a 30.000 forint előleget a 11773353-01319325 OTP bankszámlaszámra (kedvezményezett: Dr. Mihalec Gábor):*igen
nem
Különös igények, amelyekre figyelnünk kell (ételérzékenység, allergia, stb.):Ellenjavallat:
A tréning lelkileg-érzelmileg egészséges, nem tökéletes, de kiegyensúlyozott kapcsolatban élő pároknak való. Ha a kapcsolatotok most élt át egy súlyos traumát (pl. megcsalás, súlyos betegség, haláleset), akkor a tréningen elhangzó információk és történetek feltéphetnek olyan sebeket, amelyeket nem lesz alkalmunk a hétvége során négy- vagy hatszemközt kezelni. Ilyen esetben inkább a párterápiát ajánlom! Ha bizonytalanok vagytok, keressetek meg mielőtt regisztrálnátok!

Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. | E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu
Telefon: 06-30-664-3045 Nyilvántartási szám: 34268294
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT