Párkapcsolati kommunikációs videotréning

Ha a fenti kérdések közül legalább kettőre IGEN a válaszod, akkor sürgősen újra kell tanulnotok a párkapcsolati kommunikációt.

Igen!

IGEN, mert a hatékony kommunikáció tanulható!

IGEN, mert amit átéltek, az egy rossz tanulási folyamat eredménye, és ha képesek voltatok rosszul megtanulni, akkor képesek vagytok jól is megtanulni.

IGEN, mert az életminőségetek azonnal megváltozik, ha az egymáshoz való viszonyotok változni kezd.

IGEN, mert egy percig sem érdemes várni, ha valamit lehet sokkal jobban is csinálni!

Ez a 8 részes párkapcsolati kommunikációs videotréning sorozat gyakorlatias példákkal mutatja be a leghatékonyabb technikákat, amelyek azonnali változást hoznak a kapcsolatotok minőségébe.

Ha elkezdesz odafigyelni a kommunikációdra, azt fogod tapasztalni, hogy a kapcsolatod sikere már nem rajtad kívülálló dolgoktól függ (szerencse, a párod hangulata, az afrikai krumplibogár szaporulat, és még ki tudja mi minden, amire az emberek a kudarcaikat fogni szokták), hanem hatalmad lesz a kapcsolatod sorsa felett!

Hatalmad lesz arra, hogy egy elrontott vitát visszaterelj építő mederbe. Képes leszel úgy megfogalmazni a kívánságaidat, hogy az megértő fülekre találjon.

Különbséget fogsz tudni tenni a céges közegben és a párkapcsolatban alkalmazható technikák között. Képes leszel inspiráló pozitív légkört teremteni magad körül.

80 %
INGYEN!
80 %
HATÉKONYSÁG!
0 %
KOCKÁZAT!
0 %
RIZSA!

Csak a lényeg!
Csak a leghatékonyabb kommunikációs technikák!
Semmi rizsa! Semmi kockázat!
Semmi költség!

 

A videotréninget ingyen küldöm el részedre!

Csak a keresztnevedet és az email címedet kell megadnod és már küldöm is az első részt!

FELIRATKOZÁS A VIDEOTRÉNINGRE

Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és elfogadtam az adataim kezelésére vonatkozó Adatkezelési nyiltkozatot:*Igen
Szeretnék érdekes cikkeket olvasni és értesülni a párkapcsolatról szóló rendezvényekről és új termékekről, ezért engedélyezem eDM tartalmú hírlevelek küldését:*igengabor

Dr. Mihalec Gábor vagyok.

Párterapeutaként, nemzetközi előadóként és trénerként, valamint párkapcsolati sikerkönyvek szerzőjeként ismernek. Szenvedélyem az emberi kapcsolatok kutatása.

A világ legjobb szakértőitől tanultam (John Gottman, Gary Chapman, David Olson, stb.), hogy ezt a tudást azután megoszthassam a magyar párokkal.
2018-ban munkámat Kopp-Skrabski díjjal jutalmazták.

A díj indoklása: „Mihalec Gábor saját példáján és munkáján keresztül is sokat tesz a házasság, a gyermekvállalás és a család értékének megerősítéséért és megtartásáért.”

Magyarországi munkám mellett külföldi tréningek, képzések és konferenciák rendszeres előadója is vagyok, könyveimet 7 nyelven olvassák.

Tanításaimat a saját házasságomban is megélem. 24 éve vagyunk házasok Dórival, két gyermekünk van (Viktor és Boglárka).

Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. | E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu
Telefon: 06-30-664-3045 Nyilvántartási szám: 34268294
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT