Most tudtad meg, hogy megcsalt?

Valószínűleg ez a legfájdalmasabb dolog, amit eddigi életed során átéltél!

Hogyan tovább?

Valószínűleg ez a legfájdalmasabb dolog, amit eddigi életed során átéltél.

Ami pedig még nehezíti a helyzetedet:

Senki sem készített fel arra, hogy mit tegyél, hogyan kezelj egy ilyen krízist. Sem az iskolában, sem a családban nem tanítottak meg erre. Mindenki csak reménykedik abban, hogy valahogy megúszhatja, amikor pedig beüt a krach, akkor lefagy... Szívem mélyéből együttérzek veled, mert sokak arcán végignéztem már azt a fájdalmat, amit most te is érzel és tudom, mennyire kilátástalannak és kétségbeesettnek érezheted magad.

A most következő napok kritikus fontosságúak.

  • Ezekben a napokban dől el, hogy meg lehet-e még menteni a kapcsolatotokat, vagy el kell kezdened azon dolgozni, hogy miként jöhetsz ki belőle a lehető legkisebb sérüléssel. Párterapeutaként sok család életét kísértem végig és láttam azokat a megoldásokat, amelyek segítették ezt a folyamatot. A sikeres megoldások mellett láttam sok kétségbeesett reakciót is, amely még mélyebbé tette a szakadékot a két fél között és megnehezítette, sőt néhány esetben lehetetlenné is tette, hogy ismét egymásra találjanak és együtt folytassák az útjukat.
  •  
  • Azt szeretném, ha te nem követnéd el ezeket a hibákat! Szeretném a segítségedre ajánlani azoknak az férfiaknak és nőknek a szenvedését, akikkel dolgozhattam és szeretném, ha az ő történetükből tanulva neked sikerülne megoldanod ezt a nehéz feladot, és a te sikered által az ő szenvedésük is értelmet nyerne.

NEM VAGY EGYEDÜL!

Mivel tudom, mennyire fontosak azok a döntések, amelyeket most hozol, szeretnék melletted állni és támogatni téged a jó döntések meghozatalában. Négy videót állítottam össze neked, amelyben elmondom, mik a legveszélyesebb hibák, amelyeket most elkövethetsz és mik azok a dolgok, amelyekkel pozitív irányba befolyásolhatod a folyamatot.

A videókért semmit sem kell fizetned,

viszont a megnézésük feliratkozáshoz kötött.

Ha megadod a keresztnevedet és az email címedet, akkor máris küldök neked egy levelet, amelyben egy linkre kattintva megnézheted az első videót és megtudhatod, hogy most azonnal mit tehetsz, hogy a megoldás felé vidd a dolgot, és hogyan kerüld el azokat a csapdákat, amelyek még jobban szembefordítanának benneteket egymással. Ezután 3 napon keresztül minden nap egy újabb levelet küldök neked, amelyben tovább vezetlek és segítelek a jó döntések meghozatalában. Az összesen 4 videó után hetente egy-egy levelet küldök neked (megoldások, történetek, érdekességek a párkapcsolatokról). Ha legjobb igyekezetem ellenére a videókat és a leveleimet mégsem találnád hasznosnak, bármikor egyetlen gombnyomással leiratkozhatsz és több levelet nem küldök neked.

Szeretnék feliratkozni:

Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elfogadadom az adatkezelési nyilatkozatot (lásd a lap alján):* Igen
Engedélyezem eDM tartalmak küldését:* Igen

Dr. Mihalec Gábor

nemzetközileg elismert párterapeuta, tréner és bestseller író.

Magánrendelésén és tréningjein több mint 500 párt állított már növekedési pályára. Elhivatottan jár világszerte képzésekre és konferenciákra, hogy a legjobb párkapcsolati tudást hozza haza és ossza meg a magyar párokkal. Gyűrű-kúra című bestsellere közel 30.000 pédányban jelent meg magyar nyelven, emellett pedig megjelent angolul és lettül is (cseh és szlovák kiadás folyamatban). Azonos című tréningje Magyarország első tudományosan igazolt hatékonyságú párkapcsolati tréningje. Gábor feleségével Dórival valamint tini (Bogi) és fiatal felnőtt (Viki) gyermekeivel Szeged mellett él.

Kapcsolat

Dr. Mihalec Gábor
pár- és családterapeuta
Tel.: 06-30/664-3045
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu
Weboldal: www.mihalecgabor.hu

Nyilvántartási szám: 34268294 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013. 
Adatvédelmi nyilatkozat >