dr mihalec gábor

Dr. Mihalec Gábor

pár- és családterapeuta,
nemzetközi előadó és tréner,
párkapcsolati sikerkönyvek szerzője

Online konzultáció a koronavírus járvány ideje alatt

Az országos veszélyhelyzet ideje alatt otthonról, a nappali szobából is részt vehet párterápiás konzultáción.​
1
előadás évente!
920
elégedett pár!
1
bestseller!
7000
hírlevél olvasó!

A sikeres párkapcsolat nem a véletlen műve.

Hatalmunk van a kapcsolati sorsunk felett!

Minden kapcsolatnak két változata van. Az egyik az, amit jelenleg látunk belőle, a másik pedig az a rejtett verzió, amivé egy kis odafigyeléssel válhatna. Amióta felismertem, mennyi eszköz van a kezünkben a szeretetkapcsolataink jobbá tételére, élethivatásommá tettem, hogy ennek lehetőségeit kutassam és tanítsam.

Az elmúlt években több mint 10 országban tartottam előadásokat 4 nyelven. Itthon olyan teltházas rendezvényeken adhattam elő, mint a Nyitott Akadémia, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Család és karrier sorozata, vagy a Ketten Együtt Nap.

Emellett számtalan önkormányzati, egyházi és kultúrházi eseményen taníthattam a sikeres párkapcsolat titkait.

konzultacio

Személyes konzultáció – párterápia

Vannak helyzetek, amikor egy krízis feldolgozásához, vagy egy elakadásból való kibillenéshez külső segítség kell. 


Keressen meg bátran, ha: 

– már hónapok óta ugyanarról vitatkoznak,
– megjelent a színen egy harmadik személy, 
– elhidegültek egymástól, 
– valamelyikük szülei aktívan belavatkoznak a kapcsolatukba, vagy 
– valamilyen jelentős változást éltek át, és nem tudnak továbblépni. 

 

Mielőtt felhívna, kérem olvassa el a személyes konzultáció részleteit!

Tegye rendezvényét kihagyhatatlanná!

Hívjon meg előadónak!​

Válasszon a felsorolt címek közül, vagy fogalmazza meg saját igényét. A tiszteletdíj mértéke számos tényezőtől függ (rendezvény jellege, mérete, távolság). Konkrét ajánlatért keressen meg az alábbi elérhetőségeken: 

Tel.: 06-30/664-3045

E-mail: mihalecgabor[kukac]kettenegyutt.hu

A koronavírus által okozott helyzet pontosan megmutatta, hogy kinek mennyi tartaléka van. Érzelmileg, stressztűrő képességileg és anyagilag is. Az előadás során arra keresünk választ, hogy miként lehete a pénz erőforrása a kapcsolatotoknak ahelyett, hogy konflitkusforrássá váljon. Közben arra is adok útmutatást, hogy miként lehet több pénzetek; miként ismerjétek fel, hogy mit testesít meg a pénz a számotokra és ennek milyen konkrét hatásai vannak a mindennapjaitokra; megismerjük a leggyakoribb buktatókat, amelyeken házasságok zátonyra futnak; és megválaszoljuk az örök kérdést: a közös kalap vagy a külön kassza a jobb?

Milyen egy érzelmileg egészséges ember? Hogyan hat a felek érzelmi egészsége a párkapcsolat minőségére? Lehet-e ebben fejlődni, vagy a személyiséghez hasonlóan ez is egy velünk született szerkezet, amely jobbára változatlanul kíséri végig az életünket? Nehéz, a kapcsolataink sorsát meghatározó kérdések, és mély, őszinte válaszok.

Mit tegyek az autóval, amikor már 200.000 kilométert lefutott? Javíttassam, vagy inkább adjam el és vegyek egy újat? Mit tegyek a házasságommal 15-20 év után? Évtizedek óta ugyanaz a rutin, ugyanaz a ház, ugyanaz a társ… Be kell érnem a középszerűen elviselhetővel, vagy tartogat még az élet valami bizsergetően újat a számomra?

Tényleg az a nagy kérdés, hogy ki vigye le a szemetet, vagy többről van szó? A „Leviszed a szemetet?” kérdés mögött gyakran sokkal mélyebb tartalom húzódik meg. Valójában azt akarta kérdezni: „Fontos vagyok neked?” „Egy csapatban játszol velem?” „Még mindig szeretsz engem?”. Az előadásban bemutatom az utat a kimondott kérdéstől a lélek mélyén lapuló vágyik, és adok néhány eszközt arra is, hogy egy túlfűtött helyzetet átlásson és úgy oldjon meg, hogy abból mindketten győztesen kerüljenek ki.

„Minden kapcsolat más, ezért törvényszerű, hogy másként is működik. Ami az egyiknek jó, az a másiknak nem biztos, hogy bejön.” – vallják sokan. Ám a kutatások mást mutatnak. Vannak egyetemes törvényszerűségek, elvek, amelyek minden kapcsolatra egyformán érvényesek. A baj csak az, hogy nem mindenki ismeri ezeket. Az előadáson átadom a kulccsomót, amellyel biztosan megtalálja az utat párja szívéhez – és a tartós, boldog kapcsolathoz.


Hogyan előzzük meg a hűtlenséget akkor, amikor még eszünkbe sem jutott? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a szerelmi életünk évtizedekig inspiráló és beteljesítő maradjon? Apró trükkök, amelyek nagyot változtatnak a szemléletén és segítenek, hogy ne múljon el az a bizonyos szikra!

Az előadás során végigjárjuk azokat az állomásokat, amelyeket minden pár megtapasztal a közös élete során és amelyek ismerete a válások felét okafogyottá tenné. Mindent elkövetek, hogy a tanulságok átmenjenek, még az is lehet, hogy a végén dalra fakadok…

Az előadás során végigjárjuk azokat az állomásokat, amelyeket minden pár megtapasztal a közös élete során és amelyek ismerete a válások felét okafogyottá tenné. Mindent elkövetek, hogy a tanulságok átmenjenek, még az is lehet, hogy a végén dalra fakadok…


A konfliktusok akkor vadulnak el, amikor legalább az egyik fél eléri a „Pukkadj meg!” pontot, azt a pilanatot, amikor elönti a fejét az indulat és „most már minden mindegy” alapon ráborít mindent a párja fejére. Hogyan ismerjük fel ezt a pontot mielőtt még visszafordíthatatlanul magával sodorna bennünket? Hogyan hűtsük le magunkat, amikor úgy érezzük, sarokba szorítottak? Hogyan hozzuk le a plafonról a társunkat, mielőtt még robbanna? Olyan módszereket árulok el, amelyek terápiás helyzetekben sokszor többször előztek már meg vulkánkitörést.

Hogyan tudnak a titkos ügynökök annyi mindenre figyelni egyszerre? Hogyan lehet előre kiszámítani egy ember reakcióit és úgy viszonyulni hozzá, hogy a kívánt végeredmény jöjjön ki? Hogyan lehetek 100%-osan jelen az „itt és most“-ban? Vigyázat: ezekért a technikákért néhány száz éve még máglyára küldtek volna!

Vélemények

vigh

Vigh József, ügyvezető

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

A „Család és Karrier” előadás-sorozatunkon Mihalec Gábor előadásai mindig lenyűgöztek, a közönségtől vastapsot kaptak. Ami nekem nagyon tetszik, hogy igyekszik bevonni a hallgatóságot, egy-egy izgalmas példával, demonstrációval bemutatni komoly és fontos összefüggéseket. Ezután is számítunk színvonalas, magával ragadó előadásaira! Hálás köszönettel!

bognarne

Bognárné Bengő Hajnalka

Zala Megyei CSEÖH irodavezetője

 
annemay

Anne-May Müller

(SDA Family Ministries vezetője, Dánia)

 
dizo

Dzintars Vaivods

Mezőgazdasági Minisztérium, Lettország

 

Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. | E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu
Telefon: 06-30-664-3045 Nyilvántartási szám: 34268294
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT


webdesign: azs