konzultacio

Párterápia – Személyes konzultáció

Vannak helyzetek, amikor egy krízis feldolgozásához, vagy egy elakadásból való kibillenéshez külső segítség kell.

Hiszek a megelőzésben, ezért azt tekintem küldetésemnek, hogy visszaadjam a pároknak a hatalmat a kapcsolatuk sorsának irányítása felett. 

Nagyon sok időt és pénzt fektettem bele, hogy a világ legjobbjaitól tanuljak Fokvárostól Seattle-ig, és pontosan értsem, mi történik a kapcsolatban. Ezt a tudást igyekszem minél több párral megosztani a könyveimben, előadásaimon és tréningjeimen. Az időm legnagyobb részét ezért arra fordítom, hogy egyszerre sok ember életét befolyásolhassam a jóra. Természetesen vannak olyan helyzetek is, amikor a megelőzéshez már késő és helyreállításra, terápiára van szükség.

Külföldi és hazai előadói és szerzői megbízásaim miatt heti egy napot tudok személyes konzultációkra fordítani. Ezt a korlátozott időt szeretném olyan emberekkel együtt tölteni, akik elkötelezettek és készek keményen dolgozni a megoldásért.

Kérem, akkor forduljon hozzám, ha: 
– Kész komoly változtatásokra a siker érdekében. 
– Elkötelezett a kapcsolat mellett. 
– Nemcsak a nálam töltött másfél órától várja a csodát, hanem a házi feladatokat is elvégzi, amelyekben megállapodunk. 

Annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kaphassanak Önökről és a helyzetükről, kérem foglalja össze az alábbi pontokat: 
Mit szeretnének a segítségemmel megoldani a kapcsolatukban? 
Milyen megoldásokat próbáltak már ki? 
1 és 10 között milyen szintűnek értékelnék az elkötelezettségüket a probléma megoldására? 
Van-e külső szereplő a kapcsolatukban? 


Egy terápiás ülés 90 percig tart, ára 40.000,- forint. 
A beszélgetésre előzetes egyeztetés alapján kerül sor. 
Időpont egyeztetésre kérem keressen meg a mihalecgabor[kukac]
kettenegyutt.hu
 email címen, vagy a 06-30/664-3045 telefonszámon. (Munkám természete miatt a telefonom gyakran ki van kapcsolva, ezért előre elnézést kérek, ha nem tud mindig elérni. Ha szeretne velem beszélni, kérem hívjon újra később, ha nem venném fel azonnal! 
Telefonon csak időpontot egyeztetünk. A probléma megbeszélése a személyes találkozás során történik.) 

A személyes konzultáció helye:
Budapest XI. Móricz Zsigmond körtér 14. IV. emelet 1.
(A kapucsengőn ezt találja: HRCV)


Ha szeretné kihasználni az időt a találkozóig, töltse ki párjával a Kapcsolatleltárt (www.kapcsolatleltar.hu). A teszt eredménye sokat segít abban, hogy célzottan és hatékonyan dolgozzunk már az első ülésen is.

A félreértések elkerülése miatt:
Minden rendelési nap előtt SMS-ben emlékeztetem a párokat arról az időpontról, amiben megállapodtunk. Ha nem kapott tőlem SMS-t, kérem hívjon fel, mert akkor félreértettük egymást az időponttal kapcsolatban. Sajnos a legnagyobb körültekintés ellenére is megtörténhet, hogy ketten kétfélét írtunk fel. Szeretném elkerülni az olyan kellemetlen helyzeteket, hogy két pár is jöjjön ugyanabban időpontban, vagy a megbeszélt időben egyedül álljak ott, miközben valaki másnak még hetekig kell várnia, hogy találkozhasson velem. Köszönöm körültekintő együttműködését!

Etikai kódex: Munkámat a Magyar Családterápiás Egyesület etikai kódexének irányelvei alapján végzem. https://csaladterapia.hu/doc/etikaikodex2013.pdf

Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. | E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu
Telefon: 06-30-664-3045 Nyilvántartási szám: 34268294
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT