Könyveim

par-percek

PÁR-PERCEK

Pár-percek 52 motiváló történet azoknak a pároknak, akik minden héten szeretnének tudatosan figyelni a kapcsolatuk fejlődésére.

VIHARÁLLÓ SZERELEM

Egy egyedülálló 1.255 fős kutatás eredménye, amely lézerpontossággal megállapította, mi teszi a különbséget azok a párok között, akik extrém nyomás alatt is fejlődni képesek, és azok között, akik a nyomás hatására elindulnak lefelé a lejtőn. A kötet 7 pontban foglalja össze gyakorlatias módon, hogy mit tehet meg minden pár a saját kapcsolatának viharállóságáért.
Viharálló_kész_borító

GYŰRŰ-KÚRA

Kötelező olvasmány mindenkinek, aki sikeres párkapcsolatot szeretne: kezdőknek, gyakorlóknak és újrakezdőknek. Bemutatja a kapcsolat minőségét legjobban meghatározó 10 területet és számos példával és feladattal segíti azok fejlesztését. Minden idők egyik legnagyobb példányszámban kiadott magyar párkapcsolati könyve. A magyar kiadás mellett megjelent az USÁ-ban, Lettországban, Szlovákiában és Csehországban is.

HÁZASSÁG 2.0

Nélkülözhetetlen segítség az újrakezdéshez, vagy az állóvíz felkavarásához azoknak, akik már 10-15-20 éve haladnak együtt az úton.

A könyvben 6 házaspár meséli el saját történetét, ahogyan a házasságuk akadozó 1.0 verziójából megtalálták az utat a dinamikus és élő 2.0-ba.

1+1=3

Hogyan hat a felek érzelmi egészsége a párkapcsolatra?

Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet magunkból, a másikból és a kapcsolatunkból?

Hogyan válhatnak a múltunk fájdalmas részei erőforrássá a jelenben?

Az egyik legszemélyesebb könyvem.

MEGCSALÁS NÉLKÜL

Hogyan lehet évtizedekig hűségben és elégedetten élni ugyanazzal a társsal?

 

Hogyan előzheti meg a megcsalást akkor, amikor még eszébe sem jutott?

Megtudja ebből a nemzetközileg egyedülálló kötetből. A magyar kiadás mellett megjelent Nagy-Britanniában, Lengyelországban, Szlovéniában és Horvátországban is.

KETTEN EGYÜTT MAGABIZTOSAN

Minden, amit a párkapcsolati kommunikációról és konfliktuskezelésről tudnia kell. Ennyi. Nem több és nem kevesebb.

„Nagy örömmel üdvözlöm ezt a hiánypótló kézikönyvet. Azt tanítja, hogyan vigyázzanak párkapcsolatukra, valamint okosít, tudatosít olyan dolgokban is, amelyekre spontán nem is gondolnánk, csak akkor, amikor már konfliktusként feszíti a kapcsolatot. Különösen magával ragadó az ajánlások pozitív pszichológiai szemlélete.”
Prof. Dr. Bagdy Emőke
(pszichológus)
„Ez a könyv okos, szakmailag hiteles – ugyanakkor elegáns stílusban megírt, érdekfeszítő munka. Minden rászorulónak – és azoknak is, akik még nem tudják, hogy rászorulnak – hathatós segítséget nyújthat abban, hogy házasságuk válságos pillanatait ’épségben’ átvészeljék, és időben induljanak el együtt – kéz a kézben – a lejtőn...fölfelé!”
Prof. Dr. Ranschburg Jenő
(pszichológus)
„Két ember – édesapánk és édesanyánk – szerette egymást. Így születtünk. De nincs szeretet-hormonunk, gyógyszer sincs a szeretetlenség ellen. Tanulnunk kell ezt a mennyei tudományt, ’gyűrű-kúrára’ van szükségünk. Ez a könyv lehet az útikalauzunk. Házasok és még nem házasok megtanulhatják belőle az élet legnagyobb titkát.”
Prof. Dr. Szigeti Jenő
(lelkipásztor)
“Gratulálok a nagyszerű munkához. Megtisztelő, hogy a PREPARE/ENRICH-et használták a hatékonyságvizsgálathoz. Örömmel tekintek előre a további közös munkára.”
Prof. Dr. David H. Olson
(párterapeuta, USA)
“Eddig ahhoz szoktunk hozzá, hogy Amerikából indulnak el koncepciók, amelyeket Európába visznek és ott is sikerrel alkalmaznak. Most megfordult a kocka. A Gyűrű-kúra olyan magyar termék, amely méltó arra, hogy megismerjék Amerikában és az egész világon.”
Dr. Willie Oliver
(családszociológus, USA)

A könyveket keresse a könyvesboltokban vagy közvetlenül a kiadóknál

(Harmat Kiadó és Nyitott Akadémia)!

Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. | E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu
Telefon: 06-30-664-3045 Nyilvántartási szám: 34268294
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. | E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu
Telefon: 06-30-664-3045 Nyilvántartási szám: 34268294
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT